Hogy tudok folyékonyabb mázat csinálni a mézeskalácsra?
Figyelt kérdés
Tojásfehérjéből szoktam a mázat készíteni. Felverem kemény habbá és azzal díszítettem eddig. De szeretnék "összefüggő" mázat is tenni a sütikre, de ahhoz folyékonyabb máz kell.
A keményre felvert habot mivel tudom folyóssá tenni úgy, hogy az is megszilárduljon majd?
2014. nov. 27. 11:30
1/2 Andizsuzsi válasza:
Nem kell a habot keményre felverni, elég, ha a tojásfehérjével kikevered. Pár csepp citromlével vagy vízzel hígítva lehet terülős mázat készíteni belőle.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. nov. 27. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!