Enyhén folyékonyabb lekvárból lehet keményebbet csinálni? Ha igen, hogyan?
Be kell főzni sűrűre.
Vagy főzhetsz bele zselatint, az megköti.
Ha lehűl, a zselatin biztosan jó keményre köti a lekvárt, sütésnél viszont valamennyit visszalágyul.
Hogy teljesen sütésállóra meg lehet e csinálni házilag, azt nem tudom.
Újra kéne főzni szép lassú tűzön,egy kis cukorral,hogy elpárologjon a víz,és besűrűsödjön.
Mesélnél nekem a német egészségügyről?Mert itthon lépten nyomon azt hallom,hogy nálunk milyen rossz,bezzeg Németország.De bármilyen információnak örülök.
-Főzd fel újra addig, amíg jobban elpárolog a víz belőle, és sűrűbb lesz.
-Vagy zselatinnal tudod besűríteni.
-Vagy veszel még gyümölcsöt (akár mirelit is jó),és hozzáfőzöd lé nélkül.
Ha elkészült, akkor ne fém tetővel zárd le, hanem két réteg celofánnal ( a két réteg közé tény egy csipet tartósítószert), mert így jobban ki tud száradni
Olyan érdekelne,hogy mennyi a minimálbér,ebből hány kiló kenyeret lehet venni.Mennyi egy átlagfizetés,mennyi a lakbér,a gáz,a villany,az áram,a szemét,a telefon,tehát a rezsi.Átlag család mennyit tud spórolni.Van a hajléktalan?
Van-e éhező gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!