Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Melyik tejszín jobb:a kemény,...

Melyik tejszín jobb:a kemény, vagy a folyékonyabb?

Figyelt kérdés
2010. júl. 11. 19:52
 1/1 anonim ***** válasza:
természetesen süteményen a kemény, kávéban a folyékonyabb.
2010. júl. 11. 19:56
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!