Az normális, ha a ricinus olajam (valamivel folyékonyabb) de olyan állagú mint a méz?
Figyelt kérdés
Jah, és ha szemöldökre meg szempillára akarom használni, akkor hetente hányszor kell? És éjszakára felkenni?
Köszi szépen! :-)
2011. aug. 1. 19:33
1/9 anonim válasza:
Igen,ennek ilyennek kell lennie.Én naponta használtam,de mostanában vagy elfelejtem vagy nincs kedvem felkenni.Amúgy annyiszor használod amennyiszor akarod,és igen éjszakára tedd fel.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat! :) Ment a zöld kéz :-)
2011. aug. 1. 20:18
3/9 anonim válasza:
Bocsi az offért,én is használtam már a szempillámra éjszaka, de belement a szemembe, reggelre homályosan láttam. Veletek még nem fordult elő? Valamit rosszul csináltam? És még egy kérdés: a szemöldökre is jó hatással van? Köszi!!!
4/9 anonim válasza:
Igen arra is jó.Amúgy velem még nem fordult elő,de sokszor olvastam gyakorin,hogy mással is megesett ez.Bár lehet,hogy én kenem fel rosszul (?) kitudja :D
5/9 A kérdező kommentje:
Nekem nem ment bele a szemembe *kopp-kopp-kopp*. Úgy kentem be a szempillámat, hogy becsuktam a szememet, és óvatosan rákentem. Amúgy szemöldökökre is jó.
2011. aug. 2. 17:01
6/9 anonim válasza:
Én is pont így csinálom :D max. nekem a szemem alatt lesz egy picit ricinusos,de máshol nem
7/9 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is :D
2011. aug. 2. 17:30
8/9 anonim válasza:
14:15-ös "offos" vagyok: és mikorra várható némi eredmény? Naponta kell kenni, vagy elég hetente 1-2x? Nekem nagyon ritka, világos és rövid a szempillám. Szóval semmilyen. Látszik majd változás a "kezeléstől"? Köszi-köszi!
9/9 A kérdező kommentje:
Szia! :)
Én minden éjszakára bekenem a szempillámat meg a szemöldökömet is. 1.-jétől használom, szóval ma lesz az 5. napja. Nekem már kezd egy kicsit sűrűsödni mind2 :) És néha napközben is bekenem vékonyan.
2011. aug. 5. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!