Marhacsontot marhagulyásba vagy marhapörköltbe tegye inkább?
Figyelt kérdés
Kaptam egy marhahúscsomagot, amibe kevés csont is van. Nem akarom húslevesbe főzni a marhacsontot, hanem inkább tenném gulyáslevesbe vagy pörköltbe. Melyikbe való inkább, melyiktől lesz inkább finomabb az étel?2014. nov. 25. 15:03
1/4 anonim válasza:
Én lefagyasztanám levesnek.
De ha most akarod felhasználni, akkor a gulyásba jobban illene.
3/4 anonim válasza:
Én is a gulyásra szavazok, hoszabb levű a pörköltnél, jobban érvényesül a belefőtt csont íze, és kezelni is a könnyebb, mint a rövidszaftú pörköltet.Persze, ha bográcsba főznék most, akkor a pörköltbe is mehetne minden gond nélkül.
4/4 zolidobos válasza:
Mindkettőbe jó, és szükséges is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!