Lángoshoz ha a foghagymát csak sózott vízbe reszelem nem változik meg a színe? Mondjuk másnapra?
Figyelt kérdés
2010. jan. 29. 11:38
2/9 A kérdező kommentje:
ejsze???
2010. jan. 29. 11:42
3/9 anonim válasza:
Mármint nem emlékszem, hogy lett volna ilyen problémám..de lehet h azért nem volt mert mind megettük. A tejföles fokhagymának tuti nem változik meg..(első voltam)
4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm!!! Én gondoltam előző este megcsinállom de így nem merem. Köszi még egysze a választ
2010. jan. 29. 11:52
5/9 anonim válasza:
Hát sajna h nem tudtam választ adni. De hátha valaki lesz olyan kedves és megirja. De szerintem csak jobb ha aznap csinaálod meg, mármint a szagja csak menne..nem?
6/9 anonim válasza:
nekem mindig zöld lesz. de ettől még jó.
7/9 anonim válasza:
Jézusom! Micsoda emberek vannak itt?
Foghagyma = FoKhagyma!
Ejsze? Gondolom persze lett volna
És a csúcsok csúcsa a SZAGJA!
Ez borzalom. Ha már magyarok vagyunk legalább írjunk helyesen!
A válasz pedig, hogy esetleg zavarosabb lesz a és talán kicsit el is színeződik, de nem jellemző, Viszont minél tovább érlelődik a fokhagyma a vízben, annál intenzívebb, aromásabb íze lesz.
8/9 anonim válasza:
Az aprora vagott fokhagymat keverd el 1 evokanal etolajjal. Picit hagyd allni 1-2 orat (az illo olajok kioldodjanak) Ezutan engedd fel vizzel. Finom is es nem szinezodik el. A langossutokben is igy csinaljak.
9/9 A kérdező kommentje:
Utolsónak nagyon szépen köszönöm!!!!!!!!
Helyes írás oktatást meg senki nem kért!
2010. jan. 30. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!