Hogyan csinálják a hámozott szotyit?
Szerintem az 1. és 2. válasz is jó:D
Még jó,h nem szeretem a szotyit:)
Gondolom, van valami trükkje, mint a mandula-hámozásnak. (Jó forró vízbe belerakni nagyon kis időre, könnyebben lejön róla a barna, belső, vékony héja.)
Rajta van a zacsin az információs szám, ott lehet, hogy el tudják mondani.
Ha hajnali kettőkor hívod őket, akkor nagyon valószínű, hogy azt mondják: "Így terem, wazze'!"(ordítva)
Még jelentkezem.
Pápá: Veró
Nos. Mivel nem akartam senkit félrevezetni, írtam egy levelet a Mogyi Kft.-nek és megkérdeztem. A következő választ kaptam:
"Kedves Vero!
A napraforgó hántolást géppel végezzük, nagy sebességgel ütköztetjük a
napraforgómagvakat egy kemény felülethez, amitől a héj leválik a
magbélről. Léteznek más gépesített módszerek is. A mogyoró
hántolásról nincs ismeretem, mi hántolva, blansírozva vesszük a
földimogyorót.
Üdvözlettel:
Fiedlerné Szabó Ágnes
minőségügyi vezető"
Íme a válasz. A földimogyoró saját kérdésem volt... :)
Pápá: Veró (megint)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!