2/5 bumbi02 válasza:
Tárolástól függ. Ha gyorsan lehűtöd, és azonnal jól lefedve, hűtőbe teszed, akkor akár 4 napot is kibírhat. Ha főzést követően egésznap kint áll a konyhapulton, és magától, szép lassan hűl le, majd fél nap után kerül be a hűtőbe, akkor maximum 2-3 napot mondanék.
3/5 anonim válasza:
Csak azt tudom megmondani, hogy mennyi ideig volt jó, miutén elfogyott. Sosem maradt még meg addig, hogy baja legyen.
Kihűlés után hűtőbe rakva 4 nap, hűtés nélkül 2 nap telt el az elfogyásáig, akkor még az égvilágon semmi baja nem volt. A konyhánk nem nagyon meleg, ilyenkor télen 18-19 fokos, nyáron picit melegebb.
4/5 DarkLantern válasza:
ÁNTSZ előírás alapján éttermekben a max tárolási idő főtt tésztáknál és rizsnél 72 óra, 0-4 celsius között.
5/5 anonim válasza:
A hasadban vagy ha kiteszed a napra? Ez nagyon fontos tényező !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!