Mit főzöl holnap?
Főételként jó sok halat sütök kukoricalisztes-fűszeres panírban.
Előétel, leves nem lesz, utána csokis-meggyes gesztenyegolyóval kényeztetjük a pocakunkat.
Nálunk ha palacsinta a második akkor általában babgulyás, lencsegulyás, frankfurti leves, gulyás leves, halászlé, sertésragu leves, tejfölös krumpli leves kolbásszal,virslis zöldbab leves tejföllel stb szokott lenni.
Holnapra főztem ma májgombóc levest és rizses húst, holnap paradicsomos káposzta lesz sült virslivel.
Nálunk pedig a palacsinta (amiben speciel se tej, se liszt nincs, de attól még nekem teljesen az) lehet reggeli, vacsora, desszert, főétel... Ha sokat csinálnék, lehetne simán az ebéd, de akkor hiányozna a szokásos zöldségétel.
Nos, remélem, holnap nem főzök, szép idő lesz és megyünk túrázni :) Illetve most már ideje megcsinálnom a tervezett nagy mennyiségű pizzaszószt (fűszeres sült hagyma és paprika), amit rengeteg ételhez lehet enni.
Amúgyis van még tegnapról paradicsomleves és sült hagymás sült káposzta is, továbbá főtt rizs és magkenyér... Nem kell főzni.
Nem szoktuk elbonyolítani az étkezést. Illetve én néha kísérletezem, de egyszerű dolgokkal, azok is viszik az időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!