Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ez a menüsor összeillik?

Ez a menüsor összeillik?

Figyelt kérdés

Páromnak holnap lesz a születésnapja, és szeretném meglepni egy finom vacsorával többek közt.

Én nagyon szeretek sütni- főzni, Ő pedig enni, úgyhogy kézenfekvő.

Nagyon szereti a gyümölcsös- zöldséges dolgokat így ilyen ételeket találtam ki, plusz külön- külön szereti is ezeket az ételeket, csak azt nem tudom így egybe jó lenne e.

A leves Chilis sütőtök krémleves lenne kis pirított bacon-nel. A második étel Ananászos- sajtos csirkemell párolt rizzsel, és sütnék egy tortát, ami narancsos csokitorta lenne.

Ti min változtatnátok ezek közül?

Előre is köszönöm a válaszotok! :)

2014. nov. 10. 08:17
 1/6 anonim ***** válasza:
65%

Nekem nagyon szimpatikus, szerintem nem kell változtatni semmit sem. Nem azonos típusú zöldségek, gyümölcsök, amelyek ismétlődnének egymásban, így nyugodtan követhetik egymást.

Gratulálok a választáshoz és kellemes szülinapozást.

2014. nov. 10. 08:51
 2/6 anonim ***** válasza:
6%
Csirkemell helyett inkább tarját sütnék, az sokkal omlósabb.
2014. nov. 10. 09:33
 3/6 anonim ***** válasza:

Ragyogó, csak: holnap Márton-nap = liba, kacsa?? ezzel a tervezett ananászos-sajtos-recepttel????

Bár ha a sült mellett ananász, akkor a tortánál már a narancsot elhagynám, vagy a sültet készíteném el valami más módon...

2014. nov. 10. 09:50
 4/6 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem a desszert és a leves jól passzol ízben, de a második kilóg a sorból. Sütőtök után jól harmonizálnak pl. A spenótos, ruccolás, ricottás, túrós, egyéb tökfélés ételek - cukkini, padlizsán, patiszon, stb.

Én a csirkemellet pl. Fűszeres túróval tölteném, ruccolasalátával tálalnám.

2014. nov. 10. 11:19
 5/6 anonim ***** válasza:
90%

Én pedig a tök után nem tálalnék újabb tökfélét az biztos.

Szerintem így jó, ahogy van, az első megérzés mindig bejön :=))halgass magadra.

2014. nov. 10. 12:22
 6/6 anonim ***** válasza:
26%
Utolsó, én sem arra gondoltam, hogy rántott tököt tálaljon tökleves után, hanem hogy valamilyen szinten a köretbe vagy a fűszerezésbe belecsempészve sokkal jobban illene, mint egy tejszínes-sajtos-gyümölcsös valami.
2014. nov. 10. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!