Ez a menüsor összeillik?
Páromnak holnap lesz a születésnapja, és szeretném meglepni egy finom vacsorával többek közt.
Én nagyon szeretek sütni- főzni, Ő pedig enni, úgyhogy kézenfekvő.
Nagyon szereti a gyümölcsös- zöldséges dolgokat így ilyen ételeket találtam ki, plusz külön- külön szereti is ezeket az ételeket, csak azt nem tudom így egybe jó lenne e.
A leves Chilis sütőtök krémleves lenne kis pirított bacon-nel. A második étel Ananászos- sajtos csirkemell párolt rizzsel, és sütnék egy tortát, ami narancsos csokitorta lenne.
Ti min változtatnátok ezek közül?
Előre is köszönöm a válaszotok! :)
Nekem nagyon szimpatikus, szerintem nem kell változtatni semmit sem. Nem azonos típusú zöldségek, gyümölcsök, amelyek ismétlődnének egymásban, így nyugodtan követhetik egymást.
Gratulálok a választáshoz és kellemes szülinapozást.
Ragyogó, csak: holnap Márton-nap = liba, kacsa?? ezzel a tervezett ananászos-sajtos-recepttel????
Bár ha a sült mellett ananász, akkor a tortánál már a narancsot elhagynám, vagy a sültet készíteném el valami más módon...
Szerintem a desszert és a leves jól passzol ízben, de a második kilóg a sorból. Sütőtök után jól harmonizálnak pl. A spenótos, ruccolás, ricottás, túrós, egyéb tökfélés ételek - cukkini, padlizsán, patiszon, stb.
Én a csirkemellet pl. Fűszeres túróval tölteném, ruccolasalátával tálalnám.
Én pedig a tök után nem tálalnék újabb tökfélét az biztos.
Szerintem így jó, ahogy van, az első megérzés mindig bejön :=))halgass magadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!