Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit készítsek párizsiból?

Mit készítsek párizsiból?

Figyelt kérdés
Van 2 kg párizsim itthon. Szendvicseken és rántott párizsin kívül még mit készítenétek belőle? Tudtok adni ötleteket?
2010. jan. 27. 14:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
mi olyat csináltunk, hogy lereszeled a párizsit, teszel hozzá sűrített paradicsomot, ketchupot, fűszereket ráteszed a kenyérre esetleg sajt is mehet a tetejére és melegszendvicsnek nagyon finom, de hidegen is jó
2010. jan. 27. 15:37
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Finom melegszendvicskrém:

Párizsit + főtt tojás + vaj + mustár + ízlés szerint fűszerek.

2010. jan. 27. 15:54
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
rántott párizsi. mellé krumpli, de akár rizs is lehet a köret, + majonéz
2010. jan. 27. 16:15
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a választ!

Nem gondoltam hogy a párizsira ennyien válaszolnak :)

Akkor kísérletezgetek.

2010. jan. 27. 17:35
 15/17 anonim válasza:
100%
TÉSZTASALÁTÁT PÁRIZSIVAL
2010. jan. 27. 22:53
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia! nagyon jól lehet a párizsit "háziasítani " nehogy már a kutyának add.először is fagyasztható, egyszerre csak annyit kell megcsinálni, amennyi elfogy.én is szoktam kétféle krémet csinálni, amiket félbevágott kifúrt kiflikbe töltök. az egyik változat a magyaros, vagyism mintha kolbászhúst készitenénk. mondjuk 40-50

dkg parizert ledarálok, reszelek hozzá hagymát, fokhagymát, fűszerezem őrölt köménnyel pirospaprikával,hogy krémes legyen egy pici tejfölt.sózni

borsozni ízlés szerint.ezzel a krémmel megtöltjük a fél kifliket és a két végüket reszelt sajtba mártjuk.

fóliázott tepsire rakosgatjuk és forró sütőben ropogósra

sütjük.

a másik féle krém ,ugyanennyi parizer, 10 dkg reszelt sajt, mustár, reszelt hagyma,bors, só ,szintén annyi tejföl, hogy krémes legyen.ez is kiflikbe töltve, két vége reszelt sajtba mártva, mehet a sütőbe.

téli estéken teával finom olcsó vacsora.lecsókolbászból is szoktam.

szerintem nem kell megszólni azokat, akik olcsó dolgokból

szeretnének valami ehetőt kihozni.

üdv-e-

2010. jan. 28. 10:15
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

sült tésztát

páriszit kockára vágot,hagymával megpiritod,hozzá mindenféle fűszert,összekevered kifőzőtt tésztával és tejföllel,tojást is kavarhatsz bele,meg sajtot

bele tepsibe,sütőbe,fél óra és megsül

eredeti recept szerint sonkával van,meg tetejére paradicsom,tükörtojás,de én ezek nélkül szoktam,olcsobb,és finom

2010. jan. 28. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!