A muffint meg lehet sütni csak a papírkosárkákban, ugye?
Figyelt kérdés
Nincs formám, csak a papírkosárka. Nem fog szétfolyni, ugye? És a papír nem ég meg, ugye?2014. nov. 5. 12:06
1/13 anonim válasza:
A papírkosárkák tökéletesek, bele szoktam tenni a muffin sütő "tepsibe" őket, és megsülnek, nem ég meg, és szét sem folyik :)
2/13 A kérdező kommentje:
Nekem pont az nincs, az a sütőtepsi, kimondottan muffinokhoz.
2014. nov. 5. 12:21
3/13 anonim válasza:
Szerintem laposabb lesz, ha csak simán tepsire teszed. Tehát arra gondolok, hogy inkább vízszintesen fog dagadni sütés közben.
Egy próbát esetleg megér, hogy kiderüljön mennyire.
Esetleg azzal lehet játszani, hogy kevesebb tésztát töltesz a formába (félig pl.).
5/13 anonim válasza:
Nem hiszem hogy sikerülni fog. Először én nem is gondoltam végig, vettem muffinpapírt, hogy majd sima tepsibe rakosgatom őket és akkor jó lesz. Sajna viszont a papírkák nem elég erősek, hogy megtartsák a formát, ezért konkrétan amint letettem őket a tepsire, szétfolyt bennük a tészta és kilapultak. :C Szóval sajna kell a muffintepsi! Én 600Ftért vettem, talán a tescoban.
6/13 anonim válasza:
Nem fog sikerülni, még dupla kapszliban sem. A tésztától, ami, ugye kissé folyós, szét fog dőlni sima tepsibe rakva, vagy összegyógyulnak egymással sülés közben.
A papír nem ég meg, azzal nincs gond, de muffinforma/muffintepsi nélkül nem ajánlatos nekiállni.
7/13 anonim válasza:
Nem fog sikerülni, ilyen szétcsúszott, deformált muffinok lesznek.
10/13 anonim válasza:
Múltkor írta valaki, hogy ő megpróbálta, és egyszerűen szétfolyt az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!