Milyen sütit csinálhatok a fagyasztott leveles tésztából? Édes és sós is érdekelne.
Figyelt kérdés
2010. jan. 26. 10:08
11/13 anonim válasza:
én lekvárt szoktam beletenni (isteni édességnek)
a só és köménymagos verziót én is szeretem
a kedvenc pedig, a virslit hosszába és félbe is vágom, hogy kicsi legyen és így a tésztával betekerem rá tojást kenek só/delikát és sajt... nyam nyam:)
12/13 anonim válasza:
Megtöltheted párolt káposztával, ugyanúgy készül mintha káposztás tésztához csinálnád, vagy édes túrós töltelékkel, de a túrót sajtkrémmel is kikeverheted.
13/13 anonim válasza:
különböző töltött tésztákat pl lehet olyat h csíkokat vágni belőle és virslit csavarni bele és megszezámmagozni,lehet sajttal, lekvárral, pizzás szerű tölteléket rakni rá vagy bele, simán megsajtozni a tetejét, magvakkal megszórni vagy beletekerni lehet rétes szerűen is megcsinálni,....... színte bármien péksütit ami a fornetti be van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!