Isteni kapormártás recept?
Tojás nélkül szeretném lazachoz.
Ezenkívül szeretném megkérdezni hogy az az igazi hosszú zöldbab hol kapható?
(Kedvenc ételem lett)
Köszönöm










Egy jó nagy csokor , ha lehet friss zsenge kaprot leszeded a vastagabb szárrészről. finomra vágod, és keveset félreteszel belőle.kevés zsiradékon megpárolod,(vaj, olivaolaj... stb ), leszórod egy főzőkanál liszttel és
hidegvízzel elkeverve elkezded főzni. figyelni kell, mert hamar sűrűsödik a liszttől. Amikor pöfékelni kezd, akkor kb már kész is.Ilyenkor kis vízzel lehet pótolni. . ha megpuhult (nem sok idő), akkor botmixerrel átjáratod, közben adhatsz hozzá ízlés szerint tejfölt, főzőtejszínt.
A sűrűség tetszőleges. só, fehérbors és egy kis citromlé az ízesítője, de ez is lehet ízlés szerint változó.
tálalás előtt teszed bele a maradék nyers, finomra vágott kaprot.Tipp: már az elején egy késhegynyi szódabikarbónát tegyél bele, így megmarad az eredeti zöld színe .
Hosszú, nem vágott zöldszínű zöldbabot a multik mélyhűtőpultjaiban találsz.





Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!