Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit lehetne sütni a lenti...

Mit lehetne sütni a lenti hozzávalókból, amit a gyárba el lehet vinni enni kenyér helyett?

Figyelt kérdés
Sajnos pár napig nemlesz pénzem.Ami van itthon:krumpli,liszt,zsír,sütőpor.Főzni való van,a kenyér a gond.
2014. okt. 19. 16:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Krumplipogácsa.
2014. okt. 19. 16:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Tocsni
2014. okt. 19. 17:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Pita:

[link]

2014. okt. 19. 18:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A tócsni, lapcsánka a legjobb megoldás, mert hidegen is finom és laktató. ha hagymád is van, belereszelve még finomabb.egy kis sütőport is tehetsz bele, (én szoktam ) és még könnyebb, lazább.
2014. okt. 19. 18:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 A kérdező kommentje:
Hogy kell csinálni a tócsnit!
2014. okt. 19. 19:24
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Merpucolod a krumplit,lereszeled SAJT!reszelön,so+bors+annyi Liszt,hogy nokedli szerü teszta legyen.1ujjnyi forro olajba teszed-en 1evökanallal szoktam,es elkened-olyanra,mint az amerikai palacsinta-magas höfokon aranybarnara sütöd mindket oldalat.EN IGY SZOKTAM CSINALNI,de van sokfele recept.Mellesleg ma is azt sütöttem.
2014. okt. 19. 19:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Jól írta az utolsó, de lehet sokféleképpen fűszerezni.

A hagymafélék nagyon feldobják, de zöldfűszereket is használhatsz, maradék felvágottak, stb is mehetnek bele.

Én kettőnknek kb 40 deka krumplit szoktam lereszelni tényleg a kislyukon, utána egy közepes fej hagymát, 1-2 gerezd fokhagymát, sót, borsot, 1 tojást és annyi lisztet, hogy nokedli állagú legyen.ebbe teszek egy teáskanál sütőport, amitől levegősebb lesz.Amikor a forró zsiradékba teszek egy jó kanálnyit, a kanál domború felével szétlapítom "rántotthús " fazonra, és mindkét oldalát aranybarnára sütüm. hamar sül.

Ebből 8-9 tenyérnyi lepcsánka lesz, amivel jól lehet lakni, de leves mellé kenyér helyett, vagy akár elvinni hidegen is tökéletes, finom eledel.

2014. okt. 20. 09:51
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!