Kinél mi lesz a vasárnapi menü?
Figyelt kérdés
Azon gondolkoztam, hogy vajon nálunk van úgy, hogy vasárnaponként, mindig húsleves, rántott hús,(néha sült hús, de az is mindig oldalas) sült krumpli meg valamilyen süti van.2014. okt. 19. 11:19
11/13 anonim válasza:
Ma a testvéreméknél voltam vendégségben, tyúkhúsleves, pörkölt nokedlival és meggyes gyümölcstorta volt a menü. NÁlunk meg a hűtőben még most is van két adag bakonyi sertésszelet körettel, holnap azt visszük ebédre a munkába a párommal.
12/13 anonim válasza:
Én ma müzlit "ebédeltem" (11-kor keltem, utána rögtön mentem dolgozni).
De amúgy sose eszünk vasárnaponként húslevest, meg rántott húst, ez csak karácsonykor meg szülinapkor van, szóval évente pár alkalommal (hálaégnek).
Az itthonmaradottak ma pizzát ebédeltek.
13/13 anonim válasza:
Szarok egy határt megzabálhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!