Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy tegyem a diót a birsalmas...

Hogy tegyem a diót a birsalmasajtba?

Figyelt kérdés

Birsalmasajtot akarok csinálni dió darabkákkal, de nem tudom hogy hogyan a legjobb. A diókat egészben hagyjam vagy kicsit törjem szét?

És formába öntés előtt kavarjam a masszába és úgy öntsem ki vagy csak a kiöntés felénél rakjam ki egy sorral és fedjem be masszával?Kösz!


2014. okt. 15. 08:18
 1/3 anonim ***** válasza:
A mamám durvára vágott diót kever még a massza állapotban bele.
2014. okt. 15. 08:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Massza állaptban kicsit durvára vágott diót keverek mindig bele.

Mindig megpiritom kicsit a diót mielött bele keverem sokkal finomabb.

2014. okt. 15. 10:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

Persze a pirítás kimaradt, mert ugye már nincs tavalyi dió, az idei meg még elég nyers. De egy kissé megpirítva

már mehet bármibe, és tényleg jó ízt ad a diónak és a birsalmasajtnak is.

2014. okt. 15. 11:49
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!