Hogy tegyem a diót a birsalmasajtba?
Figyelt kérdés
Birsalmasajtot akarok csinálni dió darabkákkal, de nem tudom hogy hogyan a legjobb. A diókat egészben hagyjam vagy kicsit törjem szét?
És formába öntés előtt kavarjam a masszába és úgy öntsem ki vagy csak a kiöntés felénél rakjam ki egy sorral és fedjem be masszával?Kösz!
2014. okt. 15. 08:18
1/3 anonim válasza:
A mamám durvára vágott diót kever még a massza állapotban bele.
2/3 anonim válasza:
Massza állaptban kicsit durvára vágott diót keverek mindig bele.
Mindig megpiritom kicsit a diót mielött bele keverem sokkal finomabb.
3/3 anonim válasza:
Persze a pirítás kimaradt, mert ugye már nincs tavalyi dió, az idei meg még elég nyers. De egy kissé megpirítva
már mehet bármibe, és tényleg jó ízt ad a diónak és a birsalmasajtnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!