Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit készítsek pulykamellből?

Mit készítsek pulykamellből?

Figyelt kérdés
2010. jan. 23. 20:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajttal megtöltöd,összetekered,panírozod,kisütöd.Grillen megsütöd egy jó fűszerrel.
2010. jan. 23. 20:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Gombás, tejszínes valamit.. nagyon fini :D

Tessék, itt egy recept:

[link]

2010. jan. 23. 21:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

hawaii pulykamell, fahéjas szilvás pulykamell röstivel, tejszínes sajtmártásos pulykamellcsíkok pennével,

háromsajtos pulykamell

1/2 kg pulykamell

10-20 dkg sajt (füstölt, ementáli és eidami volt az én esetemben)

1 doboz főzőtejszín (400 ml)

1 dl bor (tokaji hárslevelű)

(fűszer)só, bors, szerecsendió és gyömbér


A pulykamellet felszeleteljük, (fűszer)sóval bedörzsöljük. Kiolajozott jénai tálba berakjuk. A főzőtejszínben elkeverjük a fűszereket és a bort ezzel az eleggyel megkenjük a jénaiban várakozó húst. Megszórjuk az előzetesen lereszelt sajtkeverékünkkel és már mehet is a sütőbe



Pulykamell Wellington-módra

2010. jan. 23. 21:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
almás pulykamell, göngyölt pulykamell, sárgabarackkal töltött (ez a legfinibb!)
2010. jan. 24. 18:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:

Megfőzni pörköltnek,kukoricával.Rizzsel,vagy makaróni tésztával nagyon finom.


Másikat pedig úgy kell elkészíteni,hogy a pulykamell szeleteket megfűszerezed,utána úgy mintha paníroznád,tojásba megforgatod,illetve sajtban és így belerakni a tepsibe.Tejszínnel leönteni,és megsütni:)

Nagyon finom,nekem legjobban burgonyapürével ízlik.

2010. jan. 24. 19:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
Utolsó voltam,persze a kukoricás pörkölthöz tejszínt is kell adni.:)
2010. jan. 24. 19:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!vágjál szép tenyérnyi szeleteket, klopfold egy kicsit ki, sózd be.Minden szeletet kenjél be mustárral és kicsit borsozd meg.fogj egy-két közepes hagymát és karikárd föl.rakd egy mély tálba felváltva. hús-hagyma,hús-hagyma, a végén jól takard be folpackkal.

ha van időd álljon egy egész éjjel, de pár órát áll, már

úgy is jó.a mustártól a rostok megpuhulnak, így nem lesz száraz a rántotthusi.a hagymákat el kell távolítani, a

húst egy kicsit meg kell papírtörlővel szárogatni és lehet is panírozni.bármilyen kerítéssel isteni.

pikáns, zamatos , omlós.

üdv.-e-

2010. jan. 25. 09:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim válasza:
2010. febr. 3. 09:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!