Mit készítsek egy 1 kg-s egész pulykamellből?
Tűzdeld meg jól foghagymával és szalonnával süsd meg félig amikor félig átsült helyzeted egy tűállótálba szórd meg alaposan sajttal és süsd az egészet pirosra isteni.
Fűszerezheted még fantáziád szerint zöld fűszerekkel, borssal stb.
én fiú vagyok elnézést hogy ide írok csak anyukám is szokott pulykamellből gyrosztálat sütni.
el tudom mondani, hogy:)
szóval a pu. mellet simán megsütöd. aztán feldarabolod kis apró kockába.
sütsz hozzá egy kis sült burgonyát ezt a kettőt egy tányérra teszed.
ezután hagyma rá paradicsom uborka + hagyma lényeges aztán lehet rátenni majonézt is vagy ketcupot is akár.
ezutáén a tetejére pedig sajtot reszelsz és kész a fini.
Én imádom remélem ti is fogjátok;)
én írtam az előbb is.
Az kimaradt , hogy jó étvágyat hozzá:)
jah és bocsi , hogy nem konyhai nyelven beszélek de hát istenem fiú vagyok:)
Jah és ez csak egy ötlet volt nem kötelező ezt csinálni de próbáljátok ki nagyon finom;)
üdv.
Hello! :-)
Olajon megpírítod az apróra vágott vöröshagymát,amig pirul felcsíkozod a pulykamellet és ráteszed a hagymára,sózod,borsozod,kis vizet teszel rá és fedő alatt párolod.Közben cikkekre vágott gombát tegyél hozzá,ha a hús megpuhult és a gomba is elfőtte a levét,akkor dúsítsd 1 kisdoboz főzőtejszínnel,várd meg amig forrni kezd tehetsz bele majorannát,aprított petrezselymet is.
Köret lehet:rizs vagy tészta és ne felejtsd el megszórni tálaláskor bőven reszelt sajttal:P
Jó étvágyat hozzá
Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm a hozzászólásaitokat...
Az első hozzászóló receptjét már el is készítettem,valóban nagyon finom volt,ajánlom mindenkinek! :)
A többi hozzászóló tippjét/receptjét is feltétlenül el fogom készíteni! ;)
Mégegyszer nagyon köszönöm Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!