Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miből készül a kínai gyorsbüfé...

Miből készül a kínai gyorsbüfében kapható kínai sajt?

Figyelt kérdés
Egyszerűen imádom, de sehol nem találok receptet hozzá. Tud valaki? Vagy hogy egyáltalán mi a fene lehet benne? Ötletek?
2010. jan. 23. 19:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Kínai boltban kéne vásárolnod alapanyagot..

amúgy sztem 80% szója meg vmi állományjavító 20% aroma..

2010. jan. 23. 20:07
 2/6 A kérdező kommentje:

Addig hiába vásárolok kínai boltba amíg nem tudom mit kell vennem (+ biztos irtózatosan drága és nem tudok egyet se ami van a közelünkbe)

És tényleg nem rosszindulatból, de az hogy szerinted mi van benne, nem azt jelenti, hogy tényleg az. Szerintem valami zselatinnal kevert johgurt vagy tej, de ezzel hogy "talán" nem vagyok előrébb.

2010. jan. 23. 20:16
 3/6 Dymo ***** válasza:
kínaiakból :D
2010. jan. 23. 21:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem gyenge minőségű műanyagból, mint minden más is, ami kínai.
2010. jan. 23. 21:23
 5/6 anonim válasza:
Vettünk nemrég tescos tejszínes pudingport, annak pont olyan íze lett, szóval szerintem tej és kukoricakeményítő vonalon kellene elindulni, aztán próbálkozni. Sült banán bundájához meg biztosan van recept.
2011. máj. 30. 21:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Tofu. [link]
2012. okt. 17. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!