Studio, Aldis olajsütő vélemény valakinek? Nem akarok megint kidobni pénzt az ablakon.
Aldiba csütörtöktől hírdetnek Studio márkával egy olajsütőt, valami 3 év garancia,kivehető mosogatógépben mosható tartály, felfűtési hőelosztás,2,2 literes tartály és csak 12 990 ft tehát amit leír az mind szép és jó de közbe meg félek hogy ilyen olcsó és gagyi :S
Már nagyon megjártam először volt egy 30 ezres delonghi olajsütőm,de 3 év után annyira rátapadt az olaj hogy nem volt gusztusom használni. Akkor kaptam egy 2 sütőkosaras hauser olajsütőt de valami szörnyű volt, rezgett csörömpölt,majd hogy szét nem esett.. Akkor utána vettünk egy állítólagos újat neten magánembertől ami biztos nem volt új,fel se melegedett rendesen, tehát hiába aludt ki a lámpa, a krumpli nem pirult meg se a panír.
Nos csak azért írtam le hogy félek kicsit az olcsóktól,de ha valakinek van tapasztalata megköszönném!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!