Sült kacsacomb mellé milyen köret az igaz? Mivel finom?
Figyelt kérdés
2014. okt. 2. 20:07
21/23 bumbi02 válasza:
Ez az oldal velejárója, hogy ok nélkül pontozgatnak, és a legkevésbé sem tükrözi egy válasz hasznosságát a százalék, csak azt, hogy mennyire elfogadott. De nem a százalék miatt vagyunk itt és válaszolgatunk, remélem. :)
22/23 anonim válasza:
A baj a lepontozgatásokkal, hogy a kérdezőt nyilván befolyásolja, hogy 1-1 válasz milyen "elfogadottségot "(hogy téged idézzelek )kap.
A magam részéről megszüntetném, illetve annak kiírását mellőzném, hogy kinek- kinek mennyire tetszett a válasz.
mert hiába szeretem én a spenótot, és közre is adom az én verziómat ,de ha valaki utálja, akkor az én válaszom neki haszontalan.
Szóval ez a hasznossági mutató nagyon sántít...
És nem mellesleg nagyon sok régi , jó, hasznos válaszadónak is elvette a kedvét attól, hogy egy sort is írjon ide.
Na többet nem írok a pontozásról, illetve a lepontozásról, mert még ezért is csak bünti jár.
23/23 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :) én nem pontoztam le senkit :)
2014. okt. 7. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!