Sült kacsacomb mellé milyen köret az igaz? Mivel finom?
Almás lilakáposzta, vagy lilahagyma dzsem, karamellás fehérkáposzta, zsemlegombóc... lehet válogatni bőven. :)
Én a gombócot és a káposztát mondom, amit lehet akárhogy variálni, de egy hagymás törtkrumpli hagyományosan.. talán az a legegyszerűbb, és leginkább magyar gyomornak való:)
Remélem Bumbi, nem lefitymáltad a korábban felsorolt finomságokat:)
Hogy, mi az igazi, azt mindekinek a saját ízlése dönti el, amiről ugye kár is vitatkozni, mondták ezt már eleink is.
Én láttam már a Tv paprikán Bede Robit, hogy káposztástésztával töltötte meg a kacsát.Szerintem köretként sem lehet elvetendő ötlet, bár még nem próbáltam, csak játszottam a gondolattal.
De, Te, mint szakács biztosan ismered ezt a verziót is.
Gombóc, káposzta, káposztástészta... nem állnak messze egymástól.
üdv:)
Utolsó válaszoló:
Itt régebben tesztelte valaki, esetleg érdekes lehet:
http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__42..
Igen, én folytattam eszmecserét a kérdezővel, de még azóta sem próbáltam ki... valóban a család konzervatív ízlése tart vissza, de egyszer a magam kedvére ki fogom próbálni,
max én kacsahússal eszem a káposztástésztát, ők meg magában:D
Látod, mások mégis lepontozzák mások teljesen korrekt válaszait, akármennyire tradicionálisak, vagy újszerűek.
Akik folyamatosan lepontozzák a többségében autentikus válaszokat, lehet, hogy a krisnásoknál állnak sorba egy tányér meleg ételért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!