Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan lehet keményebb a krém?

Hogyan lehet keményebb a krém?

Figyelt kérdés

Mascarponés krémmel szeretnék tortát megtölteni, de ahogy a tiraisuhoz készül, úgy túl lágy lenne. Mit tegyek még bele vagy esetleg miből kevesebbet? (50 dkg mascarponéhoz 5 tojást és 5 kanál cukrot szoktam)

Köszi!


2010. jan. 21. 12:54
 1/3 anonim ***** válasza:
49%
egy kevés liszt, vagy étkezési keményítő sűriti ha kell.
2010. jan. 21. 13:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Több cukrot és zsiradékot, majd hűtsd le.
2010. jan. 21. 13:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne tegyél bele 5 tojást, csak 3-at szerintem. Tehetsz bele zselatint is. Szerintem a lisztes megoldás nem túl jó...
2010. jan. 22. 12:06
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!