Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen lehet ez az étel?

Milyen lehet ez az étel?

Figyelt kérdés
Csirkemellet sütnék sültcsirkesóval sütőben. Ehhez valamilyen tésztát készítenék, mondjuk orsótésztára gondoltam, és valami fokhagymás-tejfölös-csípős szószt. Szerintetek finom lehet?
2014. szept. 22. 10:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én el tudnám képzelni, hogy nagyon finom, bár én nem szeretem a csirkemellet, de végülis sült fűszeres husi, tésztával és szósszal, igen szerintem határozottan finom.
2014. szept. 22. 11:16
 2/7 anonim ***** válasza:
86%
Én tészta helyett lehet hogy rizst csinálnék hozzá, de egyébként nagyon jól hangzik.
2014. szept. 22. 11:19
 3/7 anonim ***** válasza:
71%
A szósz nekem tömény lenne így, egy kis dinsztelt hagymát összezúznék az aprítóban és azzal összefőzném a tejfölt.
2014. szept. 22. 11:29
 4/7 anonim ***** válasza:
71%
Én magát a fűszeres húst önteném le a csípős-fokhagymás-tejfölös szósszal és azzal együtt sütném.Szerintem is a rizs jobban menne mellé, mert nem lesz annyi szaftja, hogy a tésztára elég lenne.
2014. szept. 22. 12:43
 5/7 A kérdező kommentje:
Egy kis változást csináltam, de nagyon finom lett! Tettem hozzá egy kis csípőspaprika port, és vágott fokhagymát, azzal sütöttem olajban és tepsiben a húst. Utána pedig a tésztához kevertem egy kis olajjal, majd fokagymás-csípős poros tejfölt öntöttem rá, összekevertem, a tetejére pedig reszelt sajtot szórtam. Nagyon finom lett, és viszonylag egyszerű is, ajánlom mindenkinek! :)
2014. szept. 22. 13:51
 6/7 anonim ***** válasza:
71%
Nekem osszefutott a nyal a szamban, szerintem tuti jo lesz es en is kiprobalom! :)
2014. szept. 22. 14:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is szoktam hasonlót, csak mégy egy 450 gr-os mexikót mixet (fagyos ) is hozzákeverek a raguhoz.Jó nagy tepsivel szokott lenni, tényleg finom és kiadós.
2014. szept. 22. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!