Melyik a legnehezebben elkészíthető sütemény/desszert?
Figyelt kérdés
Arra a desszertre/süteményre lennék kíváncsi, ami a legnehezebben készíthető el. Akár a legaprólékosabb, akár a legtöbb odafigyelést igénylő... Egyszóval tényleg a legnehezebb elkészítésű desszertre/sütire lennék kíváncsi!
Köszönöm a válaszokat! :)
2014. szept. 7. 10:45
1/8 anonim válasza:
www.jolkifoztem.hu
és ott beállitod a nehéz kategoriát és egy pár sütemény van ott
2/8 anonim válasza:
NEKEM - nagyon nehéz a mézes zserbó, ill. a szalalkális sütemény, amikor a 4 lapot tepsi hátán külön-külön kell kisütni, vékonyak, szakadnak, sütés után törnek. Na, szóval imádom, de a fenti okok miatt soha nem sütöm meg:)
3/8 anonim válasza:
A cukrászok a minyont tartják bonyolultnak, mert egyenként kell készíteni az 'apró' darabokat. Egyébként én a flódnit tartom annak, nem csináltam, mert a leírása elriasztott.
4/8 anonim válasza:
A legtöbb filmben a szuflét mondják annak, nem tudom mennyire igaz.
6/8 anonim válasza:
Sokat nem ismerek, de ezekkel van munka:
Berlini túró torta nem túl nehéz, de munkás.
Aztán ott van a Brnoi csavart torta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!