Milyen "tartalmas" ebédet készíthetnék csontlevesen kívül 7-8 db húsos tarja-, ill. karajcsontból?
Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 17:24
2/3 anonim válasza:
Pl. ragulevest, sok zöldséggel, nokedlivel végén tejfölös habarással.
Vagy én egy gulyáslevest is el tudok képzelni belőle, a csontokat kitetszed az asztal közepére egy tányérra és arról lehet csipegetnei, mellé meg enni a finom levest friss kenyérrel.
3/3 anonim válasza:
Ha gulyást készítek,akkor ha a hús megfőtt,kiveszem a levesből.leszedem a csontokon levő húst és visszateszem a húst a levesbe.Így evéskor nem kell a csontokkal bajlódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!