Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen "tartalmas" ebédet...

Milyen "tartalmas" ebédet készíthetnék csontlevesen kívül 7-8 db húsos tarja-, ill. karajcsontból?

Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 17:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Orjalevest.
2010. jan. 19. 17:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Pl. ragulevest, sok zöldséggel, nokedlivel végén tejfölös habarással.


Vagy én egy gulyáslevest is el tudok képzelni belőle, a csontokat kitetszed az asztal közepére egy tányérra és arról lehet csipegetnei, mellé meg enni a finom levest friss kenyérrel.

2010. jan. 19. 17:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha gulyást készítek,akkor ha a hús megfőtt,kiveszem a levesből.leszedem a csontokon levő húst és visszateszem a húst a levesbe.Így evéskor nem kell a csontokkal bajlódni.
2010. jan. 19. 21:28
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!