Töltött csirkecomb, tejfölös-mustáros tarja és franciasaláta másnap is jó?
Ha a töltött csirkecombot egyébként is hidegen akarod tálalni, akkor nyugodtan eltarthatod a hűtőben, semmi baja nem lesz.
Ha melegen szeretnéd asztalra tenni, akkor viszont a helyedben én előző nap csak addig sütném, hogy vasárnap amikor bedugod a sütőbe, akkor legyen a "pirosra-sütés" is. Ez esetben úgymond félkész állapotig sütöd szombaton, és vasárnap fejezed be. Így kiszáradni sem fog a plusz melegítés miatt.
Melegen szeretném őket tálalni.A csirkecombot akkor félig sütöm.És a tarjával mi legyen?
Az a baj,hogy elektromos a sütő és a kerámialap és ha egyszerre mindent bekapcsolok (sütő+kerámialap összes része),akkor levágja a biztosítékot.Ezért akarok még éjjel előre dolgozni,meg van két pici gyerkőc és akkor tudok nyugodtan főzni,ha ők alszanak.
* combnak a csont miatt olyan hülye mellékíze lesz
Ha rendesen meg van sózva, semmilyen mellékíze nincs. :)
A franciasaláta kizárólag akkor tálalható másnap ilyen melegben, ha bolti majonézből csinálod (vagyis nincs benne friss tojás). Ha házi majonéz, ne kockáztass. Az ember maga megeszi, az ő baja, de vendégeknél nem adnék esélyt az ételmérgezésnek.
nekem mindegy mennyire van megsózva,akkor is rossz íze van másnap,de ez csak az én finnyásságom ezek szerint :D
ez van ...frissen viszont imádom :)
én egy kicsit másképp csinálnám a menetrendet. ne dolgozz egész éjjel, mert holnap is talpon kell lenned, és még mosolyogni is kell!!
a franciasalátának akár most is nekiállhatsz, hűtőben semmi baja nem lesz. a csirkecombok töltelékét is magcsinálhatod, sőt meg is töltheted őket, sütésre kész állapotba.
ha a kicsik lefeküdtek csináld meg a mustáros tarját, vízve állítva hűtsd le, majd irány a hűtő.
reggel korán felkelsz és megsütöd a csikecombokat, teljesen készre, majd délben csak rápirítasz.
köretről nem írtál, de pl rizst is meg lehet hajnalban csinálni.
éjjel aludj és pihenj:))
sok sikert a vendéglátáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!