Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főzzek a randira?

Mit főzzek a randira?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel nagyon jól megvoltunk, de megbántottam és most eléggé ki van rám akadva. szeretném meghívni vacsira, és valami nagyon finomat főzni neki.

ebben kérnék segítséget. látványra valami nagyon szépet szeretnék, h lássa dolgoztam vele. sajnos annyira nem tudom milyen az ízlése, ezért valami olyat szeretnék ami hétkoznapibb amit tuti szeret (pl a csirkemellre biztos nem fogja mondani h nem szereti). olyat szeretnék azert ami valamilyen szinten picit azert kulonleges. es olyan hozzávaloi vannak amihez konnyen hozzájutok. ne legyen teszta, vagy olyan amit kínos lehet enni. es szeretnék valami salatat hozzá vagy valamit még mellé. (nyilvan nem hagymaalapu dolgot).

és az ital. bor, pezsgő? mit vegyek konkretan?

linkelhettek képet, receptet:) koszonom!

20/L

2014. szept. 12. 15:55
1 2 3
 11/22 Linduli válasza:
69%

1. válaszoló, nemhiszem, hogy sokan szeretik a zellerkrémlevest.

Meglehet, hogy válogatós a fiú, de nemhinném, hogy vega. Süssél csirkét, pezsgő legyen vagy bor. Legyen valamilyen finom édes süti, mert a fiúk szeretik a sütiket. Levest nemmuszáj csinálnod, esetleg húslevest. itt van egypár recept: [link]

2014. szept. 12. 16:58
 12/22 anonim ***** válasza:
Desszertet kifelejtettem, vagy egy finom fagyit desszertnek. Üditő is legyen, hátha nem szereti a bort.
2014. szept. 12. 17:16
 13/22 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=bm00JauYEk8

Én ezt főztem barátnőmnek, csak csirkecomb helyett mellből, illetve köretnek burgonyapürét sajtszósszal. :)

2014. szept. 12. 17:16
 14/22 anonim ***** válasza:
Palacsinta, szinte mindenki kedvence.
2014. szept. 12. 17:17
 15/22 anonim ***** válasza:
78%

Pl.

leves: könnyű zöldségleves

második: fehérboros-oregánós csirkecombok, mellé parmezános törtkrumpli újhagymával megszórva, friss koktélparadicsomos rukkolasaláta olívaolajjal meglocsolva.

desszert: ribizlis túrótorta

mellé: száraz fehérbor.

2014. szept. 12. 18:06
 16/22 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem is jobb megkérdezni hogy milyen ételt szeret.Nem vagyunk vegák,de pl a csirkemellet én sem szeretem meg a barátom sem.

Azt mondanám hogy bor,de ha nem tudod hogy szereti-e akkor jobb ezt is megkérdezni.

2014. szept. 12. 18:26
 17/22 A kérdező kommentje:

mentek a zöld pacsik:)

a bort biztosan szereti. :) csak az ételhez passzolot szeretnék

2014. szept. 12. 18:33
 18/22 anonim ***** válasza:
Szerintem a félszáraz vagy száraz vörösbor a legtöbb ételhez passzol.
2014. szept. 12. 18:39
 19/22 anonim ***** válasza:

Csirkemell őzgerincformában + rizs / sült krumpli + párolt káposzta / uborkasaláta?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. szept. 12. 19:58
 20/22 anonim ***** válasza:
5%

csinálj egy jó kis bolognait füstölt parmezán sajttal:)

Desszert almás pite vanília fagyival.

:)

2014. szept. 12. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!