Kaptam egy csomó tojást. Mit főzzek belőle? Milyen ételek vannak, amikbe sok tojás kell?
Tojáspörkölt, kaszinótojás, egyébként pedig szétválasztva is akár le tudod fagyasztani, kis adagokban.
Sütik: madártejbe és a krémesbe rengeteg tojás kell, de ha tutira frissek, akkor én majonézt készítenék!
Mennyit kaptál amúgy?
Ez szerintem a világ legfinomabb sütije, bár én csak egy réteget szoktam készíteni, és a tetejére a csokit:
Irigyellek, itt a környéken hónapok óta nem tojnak a tyúkok, iszonyúan nehéz.
Piskóta, tojáspörkölt (annyira finom, tojásbőségben rá tudunk áldozi 6 tojást, s az még olyan roppant kevés), főzött krémek... Én évtizedeken keresztül tudnék enni rántottát is, de gondolom, Te nem, akkor már eszedbe jutott volna.
60 db-ot kaptam, és le fognak járni 2 hét múlva. a felét már a szomszédnak ajándékoztam, de pont volt is itthon tojás, szóval van 40.
köszönöm a tippeket! a tojáspörkölt nagyon ijesztően hangzik, láttam már, se sose kóstoltam.
Krémes, piskóták, madártej
lecsó, tojás krém, rántotta, spenótfőzelék főtt tojással, bundás kenyér, tojáskrém,tojásos rizs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!