Mit főzzek a randira?
Van egy srác akivel nagyon jól megvoltunk, de megbántottam és most eléggé ki van rám akadva. szeretném meghívni vacsira, és valami nagyon finomat főzni neki.
ebben kérnék segítséget. látványra valami nagyon szépet szeretnék, h lássa dolgoztam vele. sajnos annyira nem tudom milyen az ízlése, ezért valami olyat szeretnék ami hétkoznapibb amit tuti szeret (pl a csirkemellre biztos nem fogja mondani h nem szereti). olyat szeretnék azert ami valamilyen szinten picit azert kulonleges. es olyan hozzávaloi vannak amihez konnyen hozzájutok. ne legyen teszta, vagy olyan amit kínos lehet enni. es szeretnék valami salatat hozzá vagy valamit még mellé. (nyilvan nem hagymaalapu dolgot).
és az ital. bor, pezsgő? mit vegyek konkretan?
linkelhettek képet, receptet:) koszonom!
20/L
Ha nem tudod, hogy mit szeret enni, akkor nehéz ügy, mi van ha vega? Jobb lenne ha utánanéznél, mert mi van ha éppen utálja a csirkemellet?
Őt is megkérdezheted, ha már meghívod vacsira, akkor meg is kérdezheted, hogy mit szeret enni és inni, és italban édeset, vagy szárazat szereti-e.
Rohadtul mindegy.
Főzz bármit, utána sz#pd le istenesen... Meg fog bocsájtani.
nem vega.
miért is hittem h normális válaszokat kapok majd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!