Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főzzek a randira?

Mit főzzek a randira?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel nagyon jól megvoltunk, de megbántottam és most eléggé ki van rám akadva. szeretném meghívni vacsira, és valami nagyon finomat főzni neki.

ebben kérnék segítséget. látványra valami nagyon szépet szeretnék, h lássa dolgoztam vele. sajnos annyira nem tudom milyen az ízlése, ezért valami olyat szeretnék ami hétkoznapibb amit tuti szeret (pl a csirkemellre biztos nem fogja mondani h nem szereti). olyat szeretnék azert ami valamilyen szinten picit azert kulonleges. es olyan hozzávaloi vannak amihez konnyen hozzájutok. ne legyen teszta, vagy olyan amit kínos lehet enni. es szeretnék valami salatat hozzá vagy valamit még mellé. (nyilvan nem hagymaalapu dolgot).

és az ital. bor, pezsgő? mit vegyek konkretan?

linkelhettek képet, receptet:) koszonom!

20/L

2014. szept. 12. 15:55
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Csinálj rácos csirkecombot, vagy csirkemellet. Előételnek készíthetsz egy zellerkrém levest. Pezsgő az mindenképpen legyen.
2014. szept. 12. 16:07
 2/22 anonim ***** válasza:
71%

Ha nem tudod, hogy mit szeret enni, akkor nehéz ügy, mi van ha vega? Jobb lenne ha utánanéznél, mert mi van ha éppen utálja a csirkemellet?

Őt is megkérdezheted, ha már meghívod vacsira, akkor meg is kérdezheted, hogy mit szeret enni és inni, és italban édeset, vagy szárazat szereti-e.

2014. szept. 12. 16:23
 3/22 anonim ***** válasza:
0%
Tőltött káposzta
2014. szept. 12. 16:34
 4/22 anonim ***** válasza:
69%
pl. kijevi pulykamell, burgonyapürével, salátával.
2014. szept. 12. 16:38
 5/22 anonim ***** válasza:
0%
Chilis babot ajánlok sok hagymával.
2014. szept. 12. 16:40
 6/22 anonim ***** válasza:
30%

Rohadtul mindegy.

Főzz bármit, utána sz#pd le istenesen... Meg fog bocsájtani.

2014. szept. 12. 16:49
 7/22 A kérdező kommentje:

nem vega.

miért is hittem h normális válaszokat kapok majd?

2014. szept. 12. 16:52
 8/22 anonim ***** válasza:
Csináljegyszerűt, amit mindenki általában megeszik, pl rántott húst és rántott sajtot, valamelyiket csak megeszi, hozzá görög salátát, majonézes jégsalátát, italnak száraz vörösbort javaslok férfi esetében.
2014. szept. 12. 16:52
 9/22 A kérdező kommentje:
köszönöm!:)
2014. szept. 12. 16:53
 10/22 anonim ***** válasza:
8%
Bármilyen kaját is csinálsz, szerintem tegyél bele valamilyen búgatóport.:)
2014. szept. 12. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!