Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A Norbi liszt kb. mennyibe...

A Norbi liszt kb. mennyibe kerül és miben más a teljes kiőrlésűtől?

Figyelt kérdés
Légyszi az árhoz írjatok mennyiséget is.
2010. jan. 18. 17:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
nyugodtan használj sima teljes kiőrlésű búza lisztet. A Norbi lisztet dobd ki a kukába.
2010. jan. 19. 12:06
 12/18 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Talán te is norbizol? Vagy mi alapján vontál le ilyen messzemenő következtetéseket? kérlek támaszd alá az ilyen jellegű tanácsokat! :)

2010. jan. 19. 15:02
 13/18 anonim válasza:
0%
Pénzmosás
2010. jan. 20. 11:25
 14/18 anonim válasza:
Amúgy a Norbi lisztben más is van mint csak sima liszt. Én sem hittem el először. Azért drága.
2010. márc. 15. 00:15
 15/18 Csaba12345 válasza:
Az Update péksütemények elkészítéséhez használt lisztkeverék fele hagyományos liszt, fele Lo-Carb Choice sütemény-lisztkeverék. A LoCarb Choice lisztkeverékben 32,4% a szénhidrát. A szénhidrát 28,7%-a nem felszívódó, 3,7%-a pedig felszívódó szénhidrát. Azaz még abban az esetben sem lehet szénhidrátmentességről beszélni, ha a péksütemények kizárólag Lo-Carb Choice lisztkeverékből készültek volna. Mindez azt jelenti, nem felelnek meg a valóságnak azok az állítások, hogy az Update péksütemények kizárólag szénhidrátmentes lisztből, vagy kizárólag Lo-Carb Choice sütemény-lisztkeverék alkalmazásával készülnek.
2012. jan. 17. 10:55
 16/18 gerger válasza:

Az előző kommentelőnek üzenném, hogy szó nem volt arról, hogy a Norbi sütik szénhidrátmentesek.

Pont most írta egyik postjában Norbi, hogy egységnyi Norbi kakaós csigában fele annyi szénhidrát van, mint egységnyi hagyományosba. Ennyit erről.

A termékei meg valóban drágák, úgy mint minden bio étel. Mindenesetre bírom az értelmetlen fikázókat, akik semmi hozzáértés/tapasztalat nélkül mocskolódnak.

Egyik ismerősöm rengeteget fogyott a módszereik segítségével. Én magamon is tapasztalom a fogyást (nem diétázok keményen, mert csak - pár kiló kell nekem), pedig eddig is a családom rendszeresen bio alapanyagokat vásárolt többnyire, de azok közül sok pont, hogy hizlal (pl. kecskesajt).

Nem kell mindenből Norbi terméket venni, mert drágák és sok minden felesleges (pl. só), de a módszereik hatásosak. Én ezt magamon tapasztalom, tehát innét kezdve mondhatja nekem bárki bármiféle tudományos alátámasztással, hogy nem, ha egyszer nekem hatásos, akkor hatásos. :).

Inkább a sok szemét gyors kajáldát, Tescot stb. szidjátok, ne azt, aminek van is értelme.

2012. jún. 23. 13:54
 17/18 anonim ***** válasza:
Nekem dietetikus orvos javasolta a Norbi lisztet, mert főleg fehérjéből áll szénhidrát helyett, és annak a kis szénhidrátnak ami benne van egy része fel sem szívódik. Fehérjében gazdag és szénhidrátban szegény diétákhoz nagyon ajánlott. Én magas fehérjetartalmú 1200 kalóriás étrenden vagyok orvosilag felügyelve, eddig 8 kg-ot fogytam 1 hónap alatt, és használom a norbis lisztet (is). Én ajánlom, mert a teljes kiörlésű lisztben több a szénhidrát, és szerintem az íze is rosszabb mint a norbis lisztnek. A norbis íze közelebb áll a fehérliszthez, mint a teljes kiörlésű.
2013. szept. 10. 15:06
 18/18 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok megint! Azt elfelejtettem hozzá tenni, hogy a kalóriatartalma kb ugyan annyi mint a rendes lisztnek, ezért ezzel is óvatosan kell bánni, csak az összetétele sokkal kedvezőbb. Norbit megbüntették amiért úgy reklámozta, hogy testsúlycsökkentő hatása van, de ez nem igaz, mert a kalóriatartalom ugyan annyi. Viszont tény hogy egészségesebb, és a fehérje pörgeti az anyagcserét! Ezért írták sokan, hogy kell hozzá a wc-közelség! Szóval jobb mint a fehér liszt, de ha valaki csak a kalóriákat nézi és semmi mást, akkor ugyan olyan.
2013. szept. 10. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!