A Norbi liszt kb. mennyibe kerül és miben más a teljes kiőrlésűtől?
Kedves utolsó!
Talán te is norbizol? Vagy mi alapján vontál le ilyen messzemenő következtetéseket? kérlek támaszd alá az ilyen jellegű tanácsokat! :)
Az előző kommentelőnek üzenném, hogy szó nem volt arról, hogy a Norbi sütik szénhidrátmentesek.
Pont most írta egyik postjában Norbi, hogy egységnyi Norbi kakaós csigában fele annyi szénhidrát van, mint egységnyi hagyományosba. Ennyit erről.
A termékei meg valóban drágák, úgy mint minden bio étel. Mindenesetre bírom az értelmetlen fikázókat, akik semmi hozzáértés/tapasztalat nélkül mocskolódnak.
Egyik ismerősöm rengeteget fogyott a módszereik segítségével. Én magamon is tapasztalom a fogyást (nem diétázok keményen, mert csak - pár kiló kell nekem), pedig eddig is a családom rendszeresen bio alapanyagokat vásárolt többnyire, de azok közül sok pont, hogy hizlal (pl. kecskesajt).
Nem kell mindenből Norbi terméket venni, mert drágák és sok minden felesleges (pl. só), de a módszereik hatásosak. Én ezt magamon tapasztalom, tehát innét kezdve mondhatja nekem bárki bármiféle tudományos alátámasztással, hogy nem, ha egyszer nekem hatásos, akkor hatásos. :).
Inkább a sok szemét gyors kajáldát, Tescot stb. szidjátok, ne azt, aminek van is értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!