Milyen elkészítési módokat ismertek egy nyúl elkészítéséhez?
Hozzávalók:
-1db hím nyúl
-1db nőstény nyúl
Elkészítés:
Vigyük a nőstényt a bak ketrecébe, miután a bak leszáll a nőstényről és morgó hangot hallat, a párzás sikeres volt. Ezután vársz 31 napot és kész a nyúl.
Jó étvágyat!
- vadasan, zsemlegombóccal isteni finom!
- a máját simán panírozva ki szoktam rántani, krumplipürével, uborkával esszük
- a gerincét tűzdelheted füstölt szalonnával, fokhagymával sóval, borssal szórod és sütőben megsütheted
(egy-két csepp olaj elég alá, a szalonnából elég zsiradék sül ki). Barnamártás, krokett illik hozzá.
Szia! a kollégám mindig nyúlgulyást főz. azt mondja nagyon finom.Vagy süsd meg, csontozd ki, daráld le.tegyél hozzá dinsztelthagymát, préselt fokhagymát,mustárt,borsot, pici majorannát, delikátot. a saját zsírjával és tejföllel állítsd be a sűrűségét.Finom
húspástétomod lesz, ami napokig eláll dobozban a hűtőben
üdv.-eri-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!