Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Házi sütemény tej nélkül?

Házi sütemény tej nélkül?

Figyelt kérdés
olyan receptekre vagyok kíváncsi, ami finom, nem túl időigényes és nem kell tej bele
2014. aug. 31. 17:35
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

nem kell tej bele

Ez kevés kritérium.

Bár modjál egy valamit amit mindenképpen akarsz bele.

2014. aug. 31. 17:55
 2/10 anonim ***** válasza:
Joghurt, kefír mehet ? Mert arra tényleg van jó sok pl bögrés recept, vagy muffin.
2014. aug. 31. 18:11
 3/10 anonim ***** válasza:
A linzerbe sem kell tej, de pár kanál tejföl jól jön az összegyúráshoz.
2014. aug. 31. 18:12
 4/10 A kérdező kommentje:
tejföl van, olyan receptek jöhetnek :) ha azt írom hogy tej ne legyen benne, akkor minden más lehet, ez valahol logikus nem?
2014. aug. 31. 18:31
 5/10 anonim ***** válasza:
72%

"ha azt írom hogy tej ne legyen benne, akkor minden más lehet, ez valahol logikus nem?"

Nem, nem logikus, csak neked. Nekem pl az jutott eszembe, hogy tejerzekenynek akarsz sutni, igy pedig kilove minden tejtermek a joghurttol a vajig.

2014. aug. 31. 18:38
 6/10 anonim ***** válasza:
Mindenféle sütit meglehet csinálni tej nélkül amibe eredetileg az kéne.Én nem bírom a tejet, de a tejfölt joghurtot, kefírt igen így úgy szoktam hogy azokat picit felvizezem és ahova eredetileg tej kéne ezt rakom.
2014. aug. 31. 18:46
 7/10 anonim ***** válasza:
2014. aug. 31. 19:40
 8/10 anonim ***** válasza:
2014. aug. 31. 19:48
 9/10 anonim ***** válasza:
Ahogy a hetedik válaszoló írta. Amikor elhagytam a tejet, vizezett tejfölt használtam helyette (azért a múlt idő, mert ma már tejfölt sem eszem). Kivéve, amibe sok tej kell, ott nagyon kijönne, hogy nem azt használok, hiszen a tejföl savanykásabb, a tej inkább édeskés...
2014. aug. 31. 20:46
 10/10 A kérdező kommentje:
Úristen, mennyire szőrszálhasogatóak vagytok! Hogyha tejérzékénynek szeretnék sütni, nyilván megemlíteném. Különben is, ha leírtad volna az ötleted és mégsem lett volna hasznos a recept számomra, semmi de semmi nem történt volna.
2014. szept. 1. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!