Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ezekből az alapanyagokból mit...

Ezekből az alapanyagokból mit lehetne sütni?

Figyelt kérdés
Kezdő vagyok amennyire csak lehet. Alapanyagok: 25 db tojás, liszt, házi és nem házi baracklekvár, 3 tasak vaníliás pudingpor, sütőpor, két üveg cseresznye befőtt, 1 liter tej+max 1000 ft-ért még tudok vásárolni. Előre is köszönöm a segítséget. :)
2014. aug. 29. 16:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Nézd meg a mindmegette, vagy andikonyhaja oldalt, azt hiszem valamelyiken lehet hozzávalók alapján receptet kereseni.

De tudsz piskótát sütni (tojás, liszt, cukor) lekvárral megtölteni sütés után, csinálhatsz pudingot kekszre, babapiskótára öntve, cseresznyével díszítve, süthetsz cseresznyés pitét. Ha nem csak sütni akarsz, akkor például készíthetsz tojásos nokedlit, császármorzsát lekvárral. Ezek receptjeit az interneten megtalálod.

2014. aug. 29. 16:14
 2/6 anonim ***** válasza:

Dupla adag cseresznyés piskótát. Mindig duplát csinálj, mert pillanatok alatt elfogy, mellényúlni nem lehet vele.

Keresd ki a net-en a 6-tojásos piskota receptjét, és úgy.

Ha vannak gyerekek 1 óra alatt elpusztitják az egészet.

2014. aug. 29. 16:18
 3/6 A kérdező kommentje:
Nincsenek gyerekek, csak párommal kettecskén vagyunk. Gondoltam estére, mire hazajön a munkából meglepem valamivel. Legutóbb sportszelet volt, finom volt de leginkább csak én ettem. :/ Most valami krémesre gondoltam vagy is olyanra amiben töltelék is van és nem túl nehéz az elkészítése. :) De köszönöm a segítséget. Körül nézek.
2014. aug. 29. 16:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Inkább főt étellel lepd meg. Én munka után laktatót és finomat akarok enni,nem pedig sütit.
2014. aug. 29. 16:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha van gyümölcstortaformád, vagy kapcsos formád, akkor írhatok egy nagyon finom gyümölcstorta receptet is.

de ajánlom én is a netről pl az "intelligens" krémest, amihez 8 tojás kell , nagyon krémes, és nem lehet elrontani.

Vagy még a "fordított almás " is nagyon finom, vagy pl a madártejszelet.

nem kell izgulnod, hogy kezdő vagy, mindenki az volt valamikor :)

2014. aug. 29. 16:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Főtt kaja van itthon valami nasit szerettem volna, ezért lenne sütemény. Mindenképpen utána nézek, köszönöm. :)
2014. aug. 29. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!