Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A pörköltön kívül mit főznétek...

A pörköltön kívül mit főznétek ezekből az alapanyagokból?

Figyelt kérdés
Uncsi a pörkölt, plusz ma jöttünk haza a kórházból, és főznék a kisfiamnak valami finomat. Ezek vannak itthon: sertés lapocka, borsó, krumpli, hagyma. Valami ötletet írnátok? Köszi
2014. aug. 1. 20:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
zöldborsós tokány tölrt krumplival
2014. aug. 1. 20:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
* tört
2014. aug. 1. 20:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Süsd össze ezeket sütőben, üvegtálban vagy tepsiben,nagyon jó lesz.
2014. aug. 1. 20:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

Hogy miért kellene ebből pörkölt kötelezően, azt nem értem...


Egy zöldborsókrémlevest készítenék (tej csak van otthon vagy tejszín, vaj, liszt?), a sertéslapockát meg egyben megsütném, a tepsibe melléhalmoznám a feldarabolt krumplit, hagymát. Egy kis tejfölös mártogatóssal isteni.

2014. aug. 1. 21:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

Borsóleves, nálunk fehéren készül, galuskával.

Másodikat meg dettó, ahogy #4 leírta. Vele sült zöldségek helyett készíthetsz hagymás krumplit: ugyanúgy megfőzöd a krumplit, mintha pürét csinálnál belőle, zsiradékon megpárolod a hagymát és összekevered a leszűrt krumplival, eközben a krumpli is összetörik valamennyire. Vagy csinálhatnál brassóit.

2014. aug. 1. 22:02
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!