Mit tegyek bele hogy puhább legyen a házizsemlém?
Figyelt kérdés
Itthon sütöm a zsemlét egy ideje, de nem elég puha, és szeretném ha 3 nap után is ehető lenne. Hamar megkeményedik. Mit tegyek bele hogy kicsit omlosabb, puhább legyen?2014. aug. 24. 10:18
1/2 anonim 



válasza:





Én vajjal és tejjel csinálom és ha teszek bele kis főtt burgonyát is, vagy burgonyapüré porból pürét, akkor lágyabb lesz és tovább puha marad.
2/2 TappancsMancs 



válasza:





A lisztek minősége több féle. Én nem tennék bele valamit amitől megjavul, hanem először más lisztet választanék, de főként más receptet. A legjobb ha rákeresel Limara oladlára ős süt manapság igazi házi kenyeret és efféléket. Van fb ja kérdezz erről.
De a másik recept lenne az első és ne azt javítgasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!