Felso pulykacombol mit lehetne fozni?
Figyelt kérdés
2010. jan. 15. 09:57
1/4 anonim válasza:
Én tegnap a comb filéből rizses húst főztem.Holnap brassóit fogok.Sertés helyett már évek óta pulykát eszem.
2/4 anonim válasza:
Húú sokmindent.
Kockázva: tárkonyos leves, pörkölt.
Egyben: mustárral pácolva (1 éj) kisütve, vagy pác nélkül, kisütve. Először locsolt meg forró zsiradékkal, vagy gyorsan a külső részét, de ne barnára. utána lassan, esetleg sütőben, letakarva.
Rántani is lehet.
3/4 anonim válasza:
Pörkölt, rizses husi, gombás/zölborsós ragu, vagy egészben hagyod, megtűzdeled szalonnával és fokhagymával, jól befűszerezed és tepsiben megsütöd (először fólia alatt kislángon kb. 50 perc, utána meglocsolgatod a zsírjával és 10-15 perc alatt fólia nélkül, nagyobb lángon megpirítod a tetejét)
4/4 anonim válasza:
pulykagyrost nyam nam . én azt szoktam. éhes vagyok... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!