Mennyi ideig kell fozni a virslit?
Figyelt kérdés
(altalaban )2011. aug. 31. 13:33
1/8 anonim válasza:
Attól függ milyen virsli, mert például a füstlit fél órát is főzöm néha a kajában, de a bécsi virslit, jobbféle bőrös virslit forrás után csak 1-2 percig kell főzni, mert kidurran.
2/8 anonim válasza:
Ha fő már vagy tíz perce, szúrj bele egy villát, és ha puha, -tuti puha tíz perc után- akkor már jó. :)
3/8 anonim válasza:
De ha már hasad szét, akkor jó. :)
4/8 reptoid válasza:
ha épp nincs időm megfőzni, nyersen szoktam enni, egyébként 1-2 perc, míg teljesen át nem melegszik.
5/8 anonim válasza:
Én így szoktam: forr a víz, bele a virsli, mikor újra forr, 1-2 perc, és szedem ki. A vizet forrásig letakarom, egyszer letakartam akkor is, amikor már benne volt a virsli, az összes széthasadt.
6/8 doboszoli válasza:
Nem kell főzni, csak 80 fokon felmelegíteni néhány perc alatt.
7/8 anonim válasza:
Én mikróba teszem 45 másodpercre.
8/8 anonim válasza:
A virsli az előfőzött termékek közé tartozik. Ez azt jelenti, hogy elég csak átmelegíteni és már fogyasztható is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!