A zsenge kukoricat mennyi ideig kell fozni kuktaban?
Figyelt kérdés
Letezik, hogy 10 perc alatt megfo? Valahol azt hallottam.2011. júl. 6. 12:45
1/10 anonim válasza:
Ne főzd kuktában, csak simán edényben, abba megfő forrás után 10 perccel.
2/10 anonim válasza:
Kukoricát úgy kell főzni hogy a fazekat ki kell bélelni a kukorica héjával hogy a kukorica ne égjen meg ne érintkezzen az edény falával.Kukta nem jó erre főzés közben villával megszúrva lehet ellenőrízni hogy megfőtt e.
3/10 anonim válasza:
lobogó sós vízbe téve, az újraforrástól számítva, ha nem is 10, de 15-20 perc alatt tényleg kész. fajtától is függ, meg, hogy mikori szedés.
teljesen felesleges a kukta.
4/10 A kérdező kommentje:
Kuktaban fozom, mar oda van teve. Mar terjeng a fott kukorica illat.
Majd beszamolok az eredmenyrol.
2011. júl. 6. 13:09
5/10 anonim válasza:
Hát lol :D annak aztán jó íze lesz XD
6/10 A kérdező kommentje:
13 percet hagytam foni kis langon fovestol (sziszegestol) szamitva, aztan hagytam, amig kiengedte az egesz gozt magatol (kb 20 percet) es utana vettem le a fedot.
Isteni lett.
Es nem fott ki a lelke! Ajanlom mindenkinek, aki kuktabarat.
2011. júl. 7. 10:08
7/10 anonim válasza:
Nem szeretem a kuktaízű kajákat, főleg hogy a zsenge kukorica max 15 perc alatt simán edényben lévő vízbe megfő.
8/10 anonim válasza:
5: ha nem próbáltad, ne szóld le. Mióta az eszemet tudom, kuktában főzzük a kukoricát és semm baja sincs.
9/10 anonim válasza:
Semmi baja nincs, de milyen kuktaíze lehet :D
10/10 anonim válasza:
Nem tudom, milyen az a kuktaíz, de szerintem pontosan olyan íze van, mint annak, amit fazékban főzök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!