Levest készítettem pörkölt alapból. Savanyú volt egy picit. Romlott lehetett?
Figyelt kérdés
A pörkölt előző nap készült, és mivel még este meleg volt, csak reggel került a hűtőbe. Ma csináltam belőle levest és amikor már majdnem kész volt éreztem, hogy savanykás. A pörkölt alá tettem egy fél paradicsomot is. Lehetünk tőle betegek?2014. aug. 18. 17:58
11/13 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírási hibákért! (Mobilról írtam a tegnap).
És köszi a normális válaszokat! Ment a zöld kezecske ahova kellett!!
2014. aug. 19. 06:43
13/13 A kérdező kommentje:
A levest megettük. Nem lettünk tőle betegek.
Szóval valószínűleg nem volt romlott.
2014. aug. 22. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!