Nektek melyik serpenyő vált be több év után is?
Nem akarom 1-2 évente kidobálni a serpenyőimet, és ha tényleg sokkal tovább jó egy serpenyő, akkor akár megveszem drágábban is. Vettem egy kerámia bevonatú serpenyőt elég drágán, és a hosszú élettartamúnak hirdetett cuccról mára már igencsak lekopott a bevonat. Ilyen serpenyő volt:
Nagymamám is vett ilyen topshoposat, de ő ilyet:
Eleinte mindegyik serpenyő tényleg nagyon jó volt, könnyen kezelhető, de elkoptak.. Szeretnék egy 28 és egy 32 centis serpenyőt venni, ami sokkal tovább bírja. Milyet ajánlanátok?
Én a Tefálra esküszöm, bár az sem örökéletű, gondolom. Nekem 4-5 évesek vannak és még jól bírják.
Sajnos a tv-shop-os reklám serpenyők nagyon hamar tönkre mennek, illetve lekopik a fennen hirdetett máz, és azután ugyanúgy lesül benne minden.Anyukámék vettek jópár ilyen reklámozott serpenyőt,(meg sok egyéb felesleges ócska dolgot ) amiket -sajnos- megörököltem, de nem érnek semmit sem.
Soha nem vennék a tv reklám után semmit sem, mert mindig nálam kötöttek ki, és a garázsban várják a lomtalanítást.
Sajnos az emberek(főleg az idősek) azt hiszik, hogy , amit a tévében reklámoznak az tuti, hogy minőség is, pedig pont az ellentettje.
Sajnos nem tudom, hogy a Tefálon belül még milyen almárka, de az a piros közepű, ami nekem nagyon jó még a mai napig is. Van egy nagy hússütő, meg egy kisebb, és egy palacsintasütő.
A krómozottakra is reagálnék, tényleg nagyon jók, nekem éppen 20 éves, még az "első genereációs"..., az a vastagtalpú :), de a nagy serpenyője mégsem olyan, mint egy minőségi teflon Pl lehúzta a rántotthúst, és odaszívta magához, magyarul lejött a panír.A vastag aljzat sokszor gátolja a hirtelen sütést, és tovább is tartja a hőt, szóval ezt volt időm kitapasztalni.Egyébiránt már megduplázódott a garanciális ideje, szóval azért meg vagyok vele elégedve, csak már tudom, hogy mit miben kell kisütni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!