Mi minősül félig átsült húsnak? A színéből is látom?
Figyelt kérdés
Tegnap grillezett csirkét ettem étteremben és a közepén 1-2 helyen, ahol vastagabb lehetett a hús, nem volt hófehér a színe, hanem barnásabb. Lehet így lisztéria baktériumot összeszedni? Mindenhol azt olvasni h nyers vagy félig átsült húst ne együnk.2014. aug. 17. 08:35
1/1 anonim válasza:
Ha csirkecomb belseje volt barnás, akkor az átsült, de a comb nem egyformán fehér, ha viszont csirkemell, akkor lehet, hogy nem volt kellően átsütve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!