Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit csináljak a töltött...

Mit csináljak a töltött káposztámmal?

Figyelt kérdés
Töltött káposztát csináltam 1kg húsiból és nagyon elfűszereztem Sós lett! mit lehet vele csinálni? még aza szerencse hogy az egészet nem raktam oda főni! csak pár. db-ot. nagyon sós lett mit csináljak vele? hogy tudnám helyrehozni? ti ilyen esetben mit csináltok??
2014. aug. 15. 13:50
 1/5 anonim ***** válasza:

14 éves vagyok,de szerintem fel kell önteni vízzel,adni hozzá még egy adagot,vagy ilyesmi.

Vagy kidobni.

2014. aug. 15. 13:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem értem a kérdést. Káposztát töltöttél, de nem tetted fel főni, csak egy részét? És hogy csináltad? Csak gombócnak, vagy becsavartad levélbe? Ezt jó volna tudni. Reszelj le egy-két nyers krumplit azt keverd el a masszával. Egyébként nyersen ha sós is, az lehet, hogy fővés után éppen jó lesz, mert veszít a sósságából.
2014. aug. 15. 14:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Főzzél bele krumplit egészben, az felszívja a sót, ha a töltelék lett sós, akkor tegyél hozzá még főtt rizst és pakold be újra, főzd át tovább a lében.
2014. aug. 15. 14:31
 4/5 A kérdező kommentje:
úgy csináltam hogy nem tettem az egészet oda főni csak egyrészét. a másikrészét meg frissen akarom oda rakni főni de azt csak beletettem a hűtőbe és majd holnap akarom meggöngyölni.
2014. aug. 15. 14:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha még elbír egy kisadag rizst, azt még ma főzd meg só nélkül (vagy add nyersen, ha úgy szoktad ), jól gyúrd át vele félretett rizses-húsos masszát.a rizs felszívja a felesleges sót, és folytathatod a töltöttkáposztát, nem lesz semmi baj.

csak azért írtam a főzést, mert én féligfőtt rizzsel készítem a húsgombócokat, de nagyon sokan nyerssel. Ez abszolút szokás kérdése, nem lepontozási téma...

Én épp most főztem elő a holnapi töltöttpaprikához, én is begyúrom a hússal, mert nekem ízletesebb, ha előző nap összeállítom. (a fasírtot is pl )

Sikerülni fog ne aggódj :)

2014. aug. 15. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!