Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Gyakorlott süti-sütők segítség...

Gyakorlott süti-sütők segítségét kérném. Anyósom jön hozzánk vasárnap és nagyon édesszájú, én viszont nem tudok sütni. Tudtok ajánlani tök egyszerű, de tuti finom édes süti receptet?

Figyelt kérdés

Linzeren kívül bármi jöhet, akár valami könnyen elkészíthető, vajkrémes piskóta is, csak ne lehessen elrontani. Főzött krémre már nem vállalkoznék.

Tudom, Google, de inkább most kipróbált receptek jönnének jól, sokszor segítettetek már főzésnál is! Nagyon köszönöm!

2014. aug. 14. 21:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

keksztekercs, igaz egy kis kókusszal kell bevonni, de akár el is lehet hagyni

[link]

2014. aug. 15. 19:29
 12/14 anonim ***** válasza:
csinálj tiramisut, azt még sütni sem kell :)
2014. aug. 15. 19:49
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ezeket is! Kedves 10-es, nem mernék gőz fölött felverni semmit, azért az nagyon bonyolultnak tűnik nekem :))
2014. aug. 15. 19:57
 14/14 anonim válasza:

Lusta asszony rétese :)) Így hívják!

Nem igazi nyújtogatós rétes. Épp az elkészítési módja miatt kapta a nevét.

Csak tepsibe kell önteni a lisztes száraz porkeveréket, majd rászórni a túrót, utána a lisztes keverék másik fele. Végül leönteni egy tojásos krémmel. Gyorsan össze lehet dobni, viszont sokáig sül. Finom is.

2014. aug. 15. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!