Miért ízetlen a lecsóm?
Figyelt kérdés
Vöröshagymát üvegesre sütöttem zsíron, tettem rá pirospaprikát, és beletettem a paradicsomot, paprikát, sóztam, borsoztam.
Már majdnem kész, megkóstoltam és ízetlen :(
2014. aug. 14. 17:33
21/21 anonim válasza:
# 20 - Engem lepontoztak mert próbálkoztam elödjeink autentikus magyar konyháját megvédeni ilyen misz-maszok elöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!