Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért ízetlen a lecsóm?

Miért ízetlen a lecsóm?

Figyelt kérdés

Vöröshagymát üvegesre sütöttem zsíron, tettem rá pirospaprikát, és beletettem a paradicsomot, paprikát, sóztam, borsoztam.

Már majdnem kész, megkóstoltam és ízetlen :(


2014. aug. 14. 17:33
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
# 20 - Engem lepontoztak mert próbálkoztam elödjeink autentikus magyar konyháját megvédeni ilyen misz-maszok elöl.
2014. aug. 16. 23:42
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!