A darált háztartási kekszet mivel tudom helyettesíteni? (kókuszgolyót szeretnék. )
Boltba nem mész, ok.
De ha van nálad otthon tojás, meg liszt, nem értem, miért nehéz piskótát sütni... -.-
már rég kész lehetne. Az se baj, ha most kicsit szárazabbra van sütve, mint amúgy...
"talán mert nem piskótát szeretnék?"
De bakker, összemorzsolod, és megcsinálod vele a kókuszgolyót. Ennyire nem lehetsz intelligenciában korlátolt.
azt elimerem h keksz van falun, de nem.daralt. es akkor.le kellene reszelni sajtreszelon. de ez mar nyilvan sok a kerdezonek...
piskota fel ora. nem egy.
de aki kokuszgolyonak akar nekiallni, abbol amugy se nezek ki sokat...emelle agressziv is vagy a szmajlijaid es megnyilvanulasaid alapjan.
akkor csak vagyakozz kincsem :))
12:11-kor írtad ki a kérdést
17:45 -kor nem akarsz rá egy órát szánni, hogy süss egy piskótát (bár lehet én vagyok rossz háziasszony, de nekem 15 percnél sose tartott tovább a piskótakészítés)
Ennyi idő alatt még a te számításod szerint is legalább 5 piskótát tudnál sütni, vagy 20szor megjártad volna a boltot.
Gyanúm nem is akarsz te készíteni semmit, csak kiadták parancsba, és a kifogásokat keresed, hogy miért NEM csináltad meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!