A darált háztartási kekszet mivel tudom helyettesíteni? (kókuszgolyót szeretnék. )
Figyelt kérdés
2014. aug. 7. 12:11
11/27 anonim válasza:
Ha lusta bármihez, akkor minek akar kókuszgolyót csinálni?
12/27 A kérdező kommentje:
khm..:) faluba lakok, és egy zacskó darált kekszért nem fogom pazarolni a benzint, hogy elmenjek érte a városba :***
2014. aug. 7. 15:25
13/27 anonim válasza:
és a faluban nem árulnak háztartási kekszet?
14/27 A kérdező kommentje:
nem, de, ha tudnád mi az a falu.....:'D akkor ezt nem gondoltad volna komolyan
2014. aug. 7. 15:34
15/27 anonim válasza:
Ja mert a faluban csak kocsma van, ugye?
Hagyjuk már...
Húzzál le a kisboltbál aztán vegyél kekszet.
16/27 A kérdező kommentje:
ezért utálja mindenki a nagyvárosiakat :D most ismét csak bizonyítottál :D :D :D
2014. aug. 7. 16:01
17/27 anonim válasza:
Én sokszor voltam igen kis falvakban, a legtöbben van bolt. az ok, hogy esetleg korán bezárnak, de háztartási keksz esélyes, hogy volt mindegyikben.
18/27 anonim válasza:
Kedves kerdezo. Az eszközön amit használok, egymas mellett van az i es az o. A szotarprogram szerint mindkettő értelmes, tehat nem jelzi, higy melle utottem. Most koss bele legyszi az ékezetekbe is, jo? Anenkefalias.....
19/27 anonim válasza:
offtopic: A szótárprogram szerint értelmes a "higy"?
Nem gyenge, én csak ezt találtam:
Higy - a fülönfüggőnek elavult magyar neve (legrégibb nyelvemlékeinkben).
Forrás: Pallas Nagylexikon
Vajon sokan akarják ezt a szót használni a telefonjukon? :D
20/27 anonim válasza:
Nem telefon utolso, iPad, ha mar érdekel. Sok olyan szót talál értelmesnek, amiről nekem fogalmam nincs es sokszor csak utólag látom, hogy mit sikerült írnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!