SOS ezt a palacsintát olajon is süthetem, vagy muszáj vajon?
2014. aug. 6. 22:25
1/5 anonim válasza:
Vajjal (NEM margarin) finomabb, de meg lehet olajon is sütni
2/5 anonim válasza:
Termeszetes barmilyen zsiradekkal sutheted, de az igazi vaj nagyon sokat dob az izeken, hatarozottan erezhetoen finomabb a palacsinta.
Arra viszont figyelj, hogy vajat vegyel! Teavajat pl., de ne suto Ramat!
3/5 anonim válasza:
Jó olajon is, de a vaj plusz ízt ad neki, amitől finomabb lesz. Arra tényleg figyelj, h ha mégis a vaj mellett döntenél, akkor az vaj legyen, ne margarin, mert azzal borzasztó műíze lesz. :)
4/5 anonim válasza:
Palacsinta alá egyáltalán nem kell semmiféle zsiradék, ugyanis a tésztájába kell tenni és az elég!
5/5 anonim válasza:
Az első darab előtt kell zsiradék akkor is, ha van a tésztájában. Itt is csak az első alá írja a vajat a recept.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!