Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan bírják ki egyes emberek...

Hogyan bírják ki egyes emberek ahogy nem főznek vagy sütnek semmit egész életükben?

Figyelt kérdés
Van nem egy olyan ismerősöm hogy nem tud megfőzni és vagy megsütni semmit mert szó szerint nem érdekli, és elvárja hogy főzzenek rá, akár nő akár férfi, vagy elmennek étterembe enni minden nap... és szó szerint nem is érdekli őket hogy tudjanak főzni, én nem tudom, lehet hogy elfogult vagyok, hogy a családomban apám és anyám és nagyszüleim is mint tudott és szeretett főzni, meg jó magam is 16/f létemre, nem tudom kiállni hogy egy héten legalább egyszer ne én főzzek a családra, és nem tudom elképzelni hogy hogy lehet úgy meglenni hogy nem tud, és nem érdekli és úgy van vele hogy majd más megfőz... ti mit gondoltok az ilyen emberekről, vagy erről az egész dologról mi a véleményetek?

2014. aug. 1. 10:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

10. válaszoló,

ha megtalálja az ember a megfelelő menüztető helyet, akkor nem feltétlen drágább hordani az ebédet mint főzni. Én speciel 600ft-ért veszem a menüt, ebédre megeszem a második fogást, vacsira pedig a levest. Azt hiszem ezt igazán nem lehet drágának mondani. Friss salátát is adnak hozzá, tehát a vitamin-bevitel is megvan. Ja, és a férjemnek is elég, tehát még azt sem lehet mondani, hogy biztos 150cm-es 42kg-s vékony nő vagyok, aki két falattal jól lakik.

Tehát ketten eszünk napi 1200ft-ból. Plusz a reggeli.

Ok, lehet enni pár száz ft-ból lekváros vagy mákos tésztát is, másnap pedig készíteni ugyancsak fillérekből tojásos nokedlit, de valahogy ezek igen távol állnak az egészséges táplálkozástól.

2014. aug. 10. 22:15
 12/12 anonim ***** válasza:
nem mindenki tud vagy szeret főzni. A főzéshez kedv kell, ha nincs kedve akkor a hozzáállása is olyan lesz. Ha nem akar főzni akkor sok fél kész ételt lehet kapni , abból össze dob valamit.
2014. aug. 11. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!